A Tiszta – kéz program célja

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Tisztelt Partnerünk, Munkatársunk!
 
A KÉSZ Csoport megalapítása óta elhivatottan küzd az üzleti etikának megfelelő, jogszerű és tisztességes normák mellett. Ezeket az elveket képviseli Magyarországon és minden olyan külföldi országban, ahol a KÉSZ Csoport bármilyen formában jelen van. A Tiszta – kéz program lehetőséget ad a KÉSZ Csoport partnerei és saját alkalmazottai számára, hogy a cégcsoportnál történt, vagy történő visszaélés, vagy vesztegetés gyanús tevékenységeket olyan fórumon rögzítse, mely a bejelentéseket megfelelő módon kezeli, és kivétel nélkül kivizsgálja. 
 
Amennyiben bármiféle észrevétele lenne az üzleti magatartásunkkal kapcsolatban, kérem jelezze felénk bizalommal. A Tiszta – kéz program a bejelentő számára biztosítja a teljes anonimitást, valamint a személyiségi jogok védelmét. Amennyiben a bejelentett panasz vizsgálatát követően, a KÉSZ Csoport Etikai és Viselkedési Szabályzatát sértő cselekedet bebizonyosodik, a KÉSZ Csoport az elkövetővel szemben a zéró tolerancia elvét szigorúan követve jár el.

A személyiségi jogok biztosítása minden körülmények között elsőbbséget élvez az alkalmazott vizsgálati módszerekben, és a nyilvánosság tájékoztatásakor. A vizsgálat ideje alatt a cselekménnyel kapcsolatban az érintett egyéntől, képviselőjétől vagy bármely más személytől érkező összes adat, információ a biztonsági vezetőhöz kerül továbbításra, aki a vizsgálattal kapcsolatban az eljárási időszakban információt nem hoz nyilvánosságra.  
 
Amennyiben Ön úgy véli, hogy Társaságaink tevékenységeivel, munkatársaink magatartásával kapcsolatban megalapozott információkat kíván Társaságunk tudtára hozni, kérem a megadott elérhetőségen jelezze ezt felém.
 
A KÉSZ Csoport kivétel nélkül valamennyi bejelentést a biztonsági vezető közremőködésével kivizsgál, melyről tájékoztatja Önt a kivizsgálás lezárását követően.

Bejelentéseit közvetlenül a KÉSZ Csoport Tiszta – kéz felületén teheti meg, mely elérhető a KÉSZ csoport bármelyik Társaságának honlapján. (www.kesz.hu). 

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Kecskemét, 2009.október 16.
 
Varga Mihály
KÉSZ Holding Zrt.
Elnök-vezérigazgató