Apartmanok

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Apartmanok Baskán

A tengerparti Baska (új-Baska) népszerű üdülőhely, gyönyörű strandja 2 km hosszú, vize kristálytiszta. Az öblöt a környező hegyek védelmezik. Baska kb. 40 km-re, a sziget végén található, egyik nevezetessége a völgy végén lévő és fehérkarszt-hegyeket magába foglaló, 2 km hosszú, egyedülállóan szép köves strand. Újépítésű apartmanjaink 3 perc sétára vannak a parttól. Baska attraktív kulturális rendezvényeket és szórakozást kínál. A tengerparti sétányon, valamint a környéken számtalan jellegzetes mediterrán hangulatú étterem és zenés szórakozóhely található.

Apartmanok Balatonlellén

Villa apartmanjaink és apartmanjaink Balatonlellén, a BL Bavaria Yachtclub&Apartments területén találhatók. Az apartmanok különlegessége nemcsak az egyedi panoráma, hanem a karnyújtásra lévő Balaton közelsége adja az egyedi élményt.

Balatonlelle egy vidám, gondozott kisváros, mely számtalan látnivalót kínál az idelátogató vendégeknek. Városunk évről évre szépül, korszerű szolgáltatásokkal gazdagodik, míg gondosan őrzi és ápolja a múlt emlékeit, felelősséggel tervezi, építi a jövőt.