Építészeti termékgyártás

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Bemutatkozunk

A magyar építőipari piacon több, mint 20 éve jelenlévő kecskeméti Építészeti Termékgyártó Központ építészeti lemeztermékeket, különbözőféle anyagú burkolatokat, fix- és motoros árnyékolókat gyárt, értékesít és szerel.

A lemezközpont gyártósorain készülnek a Luxalon® kül- és beltéri sávos fémburkolatok, álmennyezeti és árnyékoló panelek. Továbbá forgalmazzuk az Atena típusú kül- és beltéri sávos fémburkolatokat és álmennyezeti rendszereket, valamint a Mitsubishi cég Alpolic A2 és Alpolic/fr típusú, nagytáblás alumínium kompozitlemez termékeit is, amelyek különböző színekben, alumínium vagy más fémötvözet fegyverzettel készülnek, épületek szerelt burkolataiként vagy álmennyezeteiként.

Az üzem CNC megmunkáló központjával anyagfüggetlenül tudunk lemezt megmunkálni akár extrém nagy felületek esetében is, amivel ki tudjuk szolgálni a belsőépítészeti, homlokzatburkolási és reklámipari igényeket is. Gyártunk és szerelünk trapézlemezt, görgőzött és élhajlított lemezeket is, ezzel teljessé téve a kínálatot, mellyel komplett rendszereket, megoldásokat tudunk ajánlani a megrendelőknek.

Továbbá saját erőforrásainkkal képesek nagytáblás szálcement és TRESPA burkolat egyedi méretű és formájú vágására és szerelésére, alumínium háttérszerkezetre, hátulról kiszellőztetett légréses rendszerben.

A fenti rendszereken kívül szerelünk még tégla, beton és fa homlokzatburkolati rendszereket is.

Technikai háttér

FlexiCam CNC megmunkáló központ

A FlexiCam CNC marógéppel anyagfüggetlenül tudunk lemezt vágni, marni, fúrni, perforálni, gravírozni, legyen szó alumínium, műanyag, réz, plexi, fa, szélcement burkolatról vagy saválló anyagról, akár extrém nagy felület esetében is. Az anyagok sérülésmentes rögzítéséről nagyméretű vákuumasztal gondoskodik. A megmunkálás kulcsa a tervezők által elkészített méretpontos számítógépes modellek könnyű exportálása, gyártás előtti szimulálás lehetősége. A tervezés során a legújabb Autodesk Inventor programot használjuk.

Luxalon fémlemezgyártás

A HunterDouglas által gyártott Luxalon SU1 berendezéssel gyártott alumínium burkolatok minősége a többszörösen ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően kifogástalan. Ezáltal rendkívül magas, 10 év szavatosságot tudunk vállalni a termékekre. Gyártás során igény szerinti panelhosszakat lehet készíteni, így minimalizálva a hulladék mennyiséget helyszíni kivitelezéskor. A panelek gyártása során használt festett lemeztekercsekből az élhajlító gépeken egyedi kiegészítő elemek legyártása teszi a rendszert teljessé.

Élhajlítás

Számítógéppel vezérelt élhajlító gépekkel síklemezek élhajlítását vállaljuk 6 méteres hosszig.
Miért ajánljuk, hogy ezekkel a gépekkel készíttesse el a szükséges lemezeket? Mert nagy ismétlési pontosságot, kiváló felületet, kevés toldást, rövid átfutási időt tudunk biztosítani.

Lemezvágás

A lemezek darabolására két berendezéssel állunk rendelkezésre, a megrendelői igények kiszolgálására. Táblás finomlemezek darabolásához késes lemezollót, míg a tekercses lemezek feldolgozásához tárcsás lemezdaraboló berendezést használunk. Mindkét gép NC vezérlésű, mely nagy pontosságot és termelékeny megmunkálást tesz lehetővé.

Mikrobordás trapézlemezgyártás

A közkedvelt TR13/63 mikrobordás trapézlemezek nagy előnye, hogy bármilyen hosszméretben le tudjuk őket gyártani. Így nem keletkezik vágási veszteség, valamint esztétikus megjelenést tudunk biztosítani 15 m-es hosszúságig. A trapézlemezhez kifejlesztett ívesítő berendezéssel 3000 mm-es rádiuszig tudjuk meghajlítani a lemezeket.

Építészeti termékgyártás
Keressen bizalommal

ZALAI Bence
cégvezető
1095 Budapest Mester u. 87.
Telefon: +36 1 476 6500
Fax: +36 76 801 515
Mobil: +36 30 507 3805
e-mail: zalaib [at] arc-design.hu

POLÁK László
üzemvezető
6722 Szeged, Gutenberg u. 25-27.
Telefon: +36 76 515 814
Fax: +36 76 515 817
Mobil: +36 30 998 9104
e-mail: polakl [at] arc-design.hu

HORVÁTH Dénes
létesítményfelelős
1095 Budapest, Mester utca 87.
Telefon: +36 62 566 600
Fax: +36 76 801 515
Mobil: +36 30 535 3808
e-mail: horvathd [at] arc-design.hu