Az év nemzetközi mérnökeseménye Magyarországon

2018. január 11.

A KÉSZ Csoport támogatásával kerül megrendezésre a hazai és közép-európai piac egyik legfontosabb mérnök-szakmai rendezvénye, az IDEA CONFERENCE.

Az első alkalommal megszervezett szakmai találkozó hiánypótló szerepet kíván betölteni a vasbeton- és acélszerkezet-tervezés témakörében, neves külföldi és magyar előadók tolmácsolásában. A kecskeméti Four Points by Sheraton Business Hotel & Konferenciaközpont ad otthont a kétnapos szakmai programnak március 8-9. között, ahol a szakma nemzetközi szaktekintélyeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Az esemény második napja az acélszerkezet-, valamint vasbetonszerkezet-tervezői szakmai előírásokra, új eljárások és módszerek bemutatására fókuszál. Az előadások magas szakmai színvonalát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oktatói garantálják. Az előadások mellett szakmai kiegészítő programok és esti állófogadás várja a vendégeket, ami tapasztalatcserére és új kapcsolatok kialakítására is remek lehetőséget biztosít.

A rendezvény nem titkolt célja, hogy a jövőben is folytassa az úttörő munkát, és a kiváló szakmai színvonal további biztosítása mellett jövőre is vendégül lássa a mérnök szakma képviselőit, különös figyelmet fordítva a fiatal, pályakezdő mérnökökre. Mindezek tükrében különösen vonzó lehet, hogy a konferencián való részvétel Magyar Mérnök Kamara által akkreditált szakmai továbbképzés.

A közelgő rendezvénnyel kapcsolatos részletekért látogasson el a www.ideaconference.hu weboldalra.