Még mindig családbarát munkahely a KÉSZ Építő

2018. október 10.

A KÉSZ Építő Zrt. vezetősége mindig is nagyon fontosnak tartotta, hogy segítsen munkavállalóinak összeegyeztetni a munkát és a magánéletet. Ezért idén is sok KÉSZ-es gyermek táboroztatását biztosította a családbarát pályázat segítségével, ezzel támogatva a szülőket, és életre szóló élményeket szerezve a kicsiknek.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyek támogatása, melyek elősegítik a munka és a magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A pályázat segítséget kíván nyújtani az élet két kiemelt fontosságú területén: a családi élet és az alkotó munka minél finomabb összehangolásában. A családi élet és a munkahelyi feladatok összeegyeztetése alapvető érdeke a munkaadóknak, hiszen kiegyensúlyozott munkaerővel jóval hatékonyabban lehet dolgozni; valamint a munkavállalóknak is, mivel családi életük és munkájuk harmonikusabbá, életük kiegyensúlyozottabbá válik.

Idén Budapesten, Kecskeméten és Szegeden is több táborból választhattak kollégáink, így összesen 70 gyermek nyári felügyeletét és izgalmas időtöltését segítettük a családbarát pályázaton elnyert összeggel. A pályázat nyerteseként a KÉSZ Építő Zrt. jogosult a „Családbarát Munkahely” cím használatára.  A plakettet budapesti irodaházunk 3. emeletén, a lifttel szemben tekinthetitek meg.

Ezúton is gratulálunk a kezdeményezéshez, és sok sikert kívánunk a megvalósításhoz!