Új helyszín, új iroda, új kihívások!

2018. augusztus 13.

Nyáron az ukrán leányvállaltunk új irodába költözött. Az új, 580 m2-es irodában a közel 80 kollégánk már be is rendezkedett, mindenki megtalálta a helyét. Az iroda kialakításánál  az új arculati elemek, színek mellett hangsúlyt fektettek az új modern belsőépítészeti elemek használatára, az egészfalas Lánchíd ábrázolás a tárgyalóban pedig a magyar anyavállalat és az ukrán leánycég kapcsolatára utal.

Az iroda címe: Kijev, Holosiivskyi Avenue 132, RELE Business center.

Környező infrastruktúra:  Vystavochnyj center metró állomás, Ukrajna Expo Center nemzeti komplexum, Goloseevskij nemzeti park, városközponttól 9 km-re, Zhulyany reptér-10 km-re.

Az új iroda megnyitásával új célok kerültek megfogalmazására ukrán leányvállalatunk számára.

A vállalt projektek megvalósításának minden szakaszában: szolgáltatásaink színvonalának emelése a hosszú távú és megbízható kapcsolatok kiépítésére minden Megrendelővel, tudásunkra és tapasztalatunkra alapozva, egyedi megközelítésünkkel és a vállalt kötelezettségek feltétlen teljesítésével.

A tervezési szakaszban: BIM mérnöki technológiák fejlesztése és megvalósítása, a tervezési és építési folyamatok optimalizálása és a teljes költségek csökkentésének érdekében racionális tervezési megoldások, value engineering és modern anyagok felhasználása.

Sok sikert kívánunk kollégáinknak az új helyszínen!