Vészhelyzet alatti működésünk

2020. április 14.

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk kedves partnereinket és az érdeklődőket, hogy a KÉSZ Csoport vészhelyzet alatti működése folyamatos. A járvány kitörése óta óráról órára követjük az eseményeket, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a kialakult helyzet a lehető legkisebb mértékben befolyásolja a napi ügymenetünket.

Felelős vállalatként azonban kollégáink, partnereink egészsége számunkra elsődleges, ezért akinek a munkaköre, feladatai lehetővé teszik, otthonról dolgozik. Kollégáink telefonon, emailen folyamatosan elérhetőek, a megszokott magas színvonalon állnak rendelkezésére. Az építkezéseink a megszokott módon, azonban az új, vészhelyzeti higiéniai előírások betartása mellett haladnak tovább, kiemelt figyelmet fordítunk az ott dolgozók higiéniás körülményeire és egészségi állapotára.

Bízunk benne, hogy a járványhelyzet hamarosan véget ér, addig is a fent ismertetett ügymenet szerint járunk el. Amint javul a helyzet, értesíteni fogjuk Önöket a változásokról, hiszen minél előbb szeretnénk mi is visszatérni a megszokott működésünkhöz.

Ezúton is tisztelettel köszönöm közreműködésüket és jó egészséget kívánok! 

Üdvözlettel:
Vida Tamás
vezérigazgató
KÉSZ Holding Zrt.