IT szolgáltatások

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Bemutatkozunk

Az IBCnet-Magyarország Kft. 1998-ban alakult azzal a küldetéssel, hogy a legmagasabb színvonalon tervezze, modellezze és valósítsa meg a kis-, közép- és nagyvállalatok számára a teljes működésüket lefedő informatikai hátteret az ügyviteli rendszerektől, a tudásmenedzsmenten és az internet alapú megoldásokon át, a vezetői információs rendszerekig.

Az elmúlt 17 évben technológiai szakértelmünket és ügyviteli tudásunkat arra használtuk, hogy partnereinket segítsük további fejlődésükben, illetve abban, hogy sikeresebben felvehessék a versenyt az egyre jobban kiéleződő gazdasági helyzetben. Bármi legyen is az igény, egy szoftver, mely segít nyomon követni és automatizálni a vállalati folyamatokat vagy egy specifikus feladatra szolgáló alkalmazás, mint például pénzügyi elemzés és tervezés, ügyfélkapcsolat kezelés, gyártás, költséghatékonyság vagy akár beszerzés. Mindez olyan megoldásokat igényel, melyeket mindenkori ügyfeleink egyedi igényeihez igazítunk, annak érdekében, hogy számukra maximális üzleti értéket nyerjünk.

Az IBCnet közel sem pusztán nagyszerű szoftvereket ajánl. Elkötelezett és nagy tudású szakértőink képesek az alkalmazásokban rejlő lehetőségeket és vállalatának működését a lehető legtökéletesebben összehangolni. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy új rendszere a lehető legrövidebb időn belül álljon az Ön rendelkezésére a megfelelő költséghatékonyság mellett.

Képességeink

Döntéstámogató informatikai rendszerek kiépítése (Tervezés)

Az IBCnet-Magyarország Kft. tervezési megoldásai összekapcsolják a vállalat stratégiai céljait az operatív célokkal. Üzleti tervező eszközeink segítségével komplex üzleti terveket és modellek készíthetők, melyekkel nyomon követheti és ellenőrizheti a tervek megvalósulását akár mutatószámrendszerek kialakításával is.

Vállalatirányítási rendszerek (Végrehajtás)

Az IBCnet-Magyarország Kft. komplex megoldásai a vállalatirányítás valamennyi területére megoldást nyújtanak. Az IBCnet-Magyarország Kft. egyedi fejlesztésű keretrendszerével képes a vállalati igényekhez alkalmazkodó egyedi vállalatirányítási rendszerek fejlesztésére

Tervezési, monitoring és riporting eszközök (Elemzés)

A fejlődés biztosítéka az állandó visszacsatolás és ellenőrzés. Az IBCnet-Magyarország Kft. ellenőrző és jelentéskészítő megoldásai, a terv és tényadatok elemzésével segítséget nyújtanak abban, hogy a vállalatok folyamatosan optimalizálhassák a teljesítményüket. Projektjeinkben a legmodernebb vállalati portálmegoldásokban integráljuk ez ellenőrzéshez szükséges valamennyi funkciót.

Marketing és kereskedelem támogatása IT eszközökkel

A professzionális kereskedelmi és marketing tevékenység elengedhetetlen kelléke az információtechnológiai támogatás. Az IBCnet-Magyarország Kft. eszközei a tervezéstől az ellenőrzéséig valamennyi kereskedelmi folyamatra kínálnak komplex eszközöket. Értékesítési és kereskedelmi tervek elkészítéséhez a IBM Cognos nyújthat hatékony segítséget, a vevői kapcsolatok hatékony kezelésének eszközei az IBCnet-Magyarország Kft. saját CRM megoldásai, a kereskedelmi mutatók monitorozása pedig szintén könnyedén megvalósítható az IBM Cognos szoftver segítségével.

Emberi erőforrás gazdálkodást támogató eszközök

Az emberi erőforrás menedzselése a modern vállalatok egyik legnehezebb feladata. Az IBCnet-Magyarország Kft. az emberi erőforrás gazdálkodást is a komplex vállalati folyamatok kontextusában vizsgálja. A tudásmenedzsment és képzési rendszerek integrálása az emberi erőforrások nyilvántartásával lehetővé teszik, hogy egyetlen helyen áttekinthető módon felmérjük a vállalat munkatársainak "fejében" lévő tudáshalmaz tényleges potenciálját.

Termelésirányítást támogató eszközök

A termelés irányítása talán a legösszetettebb vállalati folyamat. Legyen szó építőipari vállalatról, távközlési cégről, vagy szoftverfejlesztő vállalkozásról, a hatékony működés elképzelhetetlen pontos tervezés és irányítás nélkül. Az IBCnet-Magyarország Kft. termelésirányítási és projektmenedzsment eszközei lehetővé teszik, hogy a termelési folyamatok olajozottan illeszkedjenek a vállalat működésébe. Az IBCnet-Magyarország Kft. megoldásaiban a beszerzéstől a szállításig valamennyi folyamat egyetlen rendszerben kerül implementálásra - beleértve a tervezési és kontrolling rendszert -, így garantálva a megalapozott döntésekhez szükséges információk elérését.

Pénzügyi feladatokat támogató eszközök

Hatékony tervezés és kontrolling. Az IBCnet-Magyarország Kft. megoldásiban sosem feledkezik meg a pénzügyi nézőpont fontosságáról. Üzleti tervező és jelentéskészítő eszközeink - összekötve a pénzügyi és könyvelési rendszerekkel - segítenek leképezni a különböző mérőszámokat és információkat a döntésekhez szükséges pénzügyi adatokra és mutatószámokra. Megoldásaink lényege, hogy a tervezéstől az ellenőrzésig valamennyi folyamatnak rendelkezésre álljon a pénzügyi dimenziója is.

Egyedi alkalmazások fejlesztése saját fejlesztő eszközzel

A HyperBrain az IBCnet-Magyarország Kft. saját fejlesztésű fejlesztő eszköze. A rendszer elsősorban információs adatkörök, adatbázisok menedzselésére és fejlesztésére alkalmas eszköz, amellyel az információ gyűjtése, tárolása, visszakeresése a hagyományos adatbázis eszközöknél nagyságrendekkel hatékonyabban oldható meg. Alkalmazása nagyméretű adatbázisok, speciális és testre szabott fejlesztések esetén ajánlott. A HyperBrain keretrendszernek a Java fejlesztői környezet biztosítja a teljes platformfüggetlenséget.

Mobil alkalmazások fejlesztése nagyvállalati környezetben

Az IBCnet-Magyarország Kft. mobil alkalmazásfejlesztési divíziójának feladata, hogy a nagyvállalatok fő kiszolgáló informatikai rendszereihez, mobil eszközökön is hozzáférést biztosító alkalmazásokat fejlesszenek a vállalat munkatársai számára. Ezen kívül mobilkommunikáció figyelő és rögzítő, valamint mobil munkafolyamat irányító üzleti megoldásokat kínál nagyvállalatok, illetve kis- és közepes vállalkozások számára.

IT üzemeltetés

Működő és üzemelő vállalatok életében kiemelkedő fontossággal bír az informatikai támogatás. A megbízhatóan működő informatika rendszer olyan fundamentum amely támasz nyújt az üzleti folyamatoknak, és segíti a cég folyamatos fejlődését és növekedését. Az IBCnet-Magyarország Kft. megalakulása óta foglalkozik IT üzemeltetéssel, így kollégáink folyamatos képzése mellett, gyakorlati idejük is garantálja rátermettségüket a vállalati informatika üzemeltetésére.

WEBOLDAL TERVEZÉS ÉS FEJLESZTÉS

A webes arculat elengedhetetlen egy vállalkozás számára, ezért is tartjuk kiemelten fontosnak ezt a szolgáltatást. Vállaljuk weboldalak teljes körű kialakítását a tervezéstől a fejlesztésig, a megrendelő igényeinek megfelelően. Az Internet elterjedése miatt egyre több eszköz alkalmas webes felületek böngészésére, így már a tervezési fázistól kezdve úgy alakítjuk ki a weboldalt, hogy az mobileszközökön is kiválóan jelenjen meg. Elsődleges célunk, hogy a kívánt weboldal minden esetben megfeleljen a legújabb trendeknek és webes irányelveknek.

Kép
Keressen bizalommal

Informatikai szolgáltatásokban a KÉSZ Csoport stratégiai partnere az IBCnet-Magyarország Kft.
1095 Budapest, Mester u. 87.