Épület tervezés és kivitelezés

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
KÉSZ Építő Zrt.

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága, a közép-európai piac jelentős szereplője. A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán- és az intézményi beruházások terén. Versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat. Cégünk legfőbb értéke a tudásalapú működés, amelynek eszköze a Value Engineering. Küldetésünk, hogy partnereink a számukra legoptimálisabb műszaki megoldással, a legjobb ár/érték arányban valósítsák meg projektjeiket.

Bemutatkozunk

A KÉSZ Építő Zrt. romániai fiókirodája ma generálkivitelezőként teljes körű szolgáltatást nyújt a magasépítés területén. Fővállalkozóként számos referenciával rendelkezik az ipari létesítmények terén: gyártócsarnokok, raktárak, üzemek, kereskedelmi épületek komplex kivitelezési munkálatait végezték már el munkatársai.

Társaságunk tagvállalatai alkotják a KÉSZ Csoport Mérnöki és Technológiai Tudáscentrumának egyik alappillérét. Ez a szerveződés az építőipar, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés és ingatlankereskedelem területén jelentős gazdasági erőt képvisel. A KÉSZ egy beruházás teljes folyamatát menedzselni tudja a tervezéstől, a kulcsrakész átadáson át, egészen az üzemeltetésig. Képzett, tapasztalt szakembergárda, saját eszközpark és referenciák sora támasztják alá ezt a stratégiát. Társaságunk célja, hogy a közép-európai régióban meghatározó ágazati szereplővé váljon.

 

TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

Generálkivitelezés

Komplex projektek, épületek generálkivitelezése az ötlettől a kulcsrakész átadásig, saját, professzionális projektmenedzsmenttel.

MÉLY- ÉS MAGASÉPÍTÉS

Ipari épületek, logisztikai központok, középületek, irodaházak, egyéb épületek mély- és magasépítési munkái.

MŰSZAKI TERVEZÉS

Építészeti, statikai, elektromos, gépész és technológiai tervezés.

VÍZÉPÍTÉS

Vízrendezés, műtárgyépítés, közműépítés, kikötők, logisztikai bázisok építése, folyami munkálatok.

TOVÁBBI KÉPESSÉGEINK
 • Környezetvédelmi projektek
 • Acélszerkezetek, híd- és épületszerkezetek, technológiai szerkezetek tervezése, gyártása, kivitelezése
 • Technológiai szerelés
 • Épületgépészeti kivitelezés, szerelés, szerviz
 • Elektromos kapcsolószekrények gyártása és forgalmazása, épületvillamossági kivitelezés, szerelés, szerviz
 • Kül- és beltéri fémburkolatok tervezése, gyártása, kivitelezése
 • Napfényvédelem, árnyékolók forgalmazása, szerelése
 • Belsőépítészet
 • Ingatlanfejlesztés, -hasznosítás, üzemeltetés
 • Kutatás-fejlesztés
 • Zöld energián alapuló projektek kivitelezése
Műszaki tervezés

 A KÉSZ Építő Zrt. és elődcégei több mint 25 éve jelen vannak a magyar, és az elmúlt 10 évben már a környező országok tervezési piacán is. A komplex, minden főszakágra - építészet, statika, épületgépészet, épületvillamosság, út és közmű - kiterjedő tervezői csapat gyakorlatilag bármilyen épület, építmény tervezésére képes. Minden szakágban vezető tervező irányítja a tervezési munkákat.

A KÉSZ Építő Zrt. hazai és nemzetközi tervezési feladatokat ellátó tervezői csapata több mint 40 főt számlál. Tervezőirodáink szegedi, budapesti és kecskeméti telephelyeinken kerültek kialakításra. Minden telephelyen korszerű sokszorosító dokumentáló központok, Dokkolók segítik a tervek megfelelő minőségű és gyors megjelenítését. A tervezési munkákat a lehető legkorszerűbb számítógépek és szoftverek támogatásával végezzük. A statikai tervezést a Budapesti Műszaki Egyetem és a KÉSZ mérnökei által közösen kifejlesztett tervező szoftverrel, a ConSteellel végezzük. A Consteel szoftver fejlesztésének legfőbb célja, hogy a szerkezettervezést gazdaságossá tegyük.

A KÉSZ Csoport komplex szolgáltatásokat ajánl a tervezéstől az acélszerkezet-gyártáson át a teljes körű kivitelezésig. Ez olyan kivételes helyzetbe hoz minket, hogy az acélszerkezet-gyártás és -szerelés területén szerzett tapasztalatokat visszaépítve olyan terveket tudunk készíteni, melyek figyelembe veszik a gyártás technológiai igényeit, képességeit és az egyes projekthelyszínek szerelési adottságait. A KÉSZ Csoporton belül a kivitelezés és a tervezés közötti szoros együttműködés alapelvét követjük a szerkezettervezés mellett az összes szakág esetén (építészet, épületvillamosság, épületgépészet, út-közmű).

A fenti lehetőségeket kihasználva igény szerint megvalósíthatósági tanulmányokkal is segítjük Megrendelőink döntését a tervezés fázisában.

Gazdasági információk

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. éves árbevétele.

Keressen bizalommal

KÉSZ Építő Zrt. és a KÉSZ Holding Zrt. budapesti központja:
KÉSZ Mester Irodaház
1095 Budapest, Mester u. 87.
Központi telefonszámok: +36 1 4766 500, +36 1 4766 900
Fax: +36 76 801 567, -500
E-mail: kesz [at] kesz.hu

KÉSZ Építő Zrt. szegedi irodaház
6722 Szeged, Gutenberg u. 25-27.
Telefon: +36 62 566 600
Fax: +36 62 566 699
E-mail: kesz [at] kesz.hu

KÉSZ Építő Zrt.  - Kolozsvár
400066 Kolozsvár,  Brassó utca 19. Sz.
Telefon: +40-364-080100
Fax: +40-264-443269
E-mail: kesz [at] kesz.ro