Gépjárműflotta-üzemeltetés

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Bemutatkozunk

Csapatunk 2004-óta a hazai flottapiac résztvevője. Kecskeméti és budapesti telephellyel állunk partnereik rendelkezésére márkafüggetlen flottaajánlatunkkal.

Ügyfeleink megbízható flottakezelést, körültekintő, gondos kiszolgálást kapnak. Ez a biztosítéka partnerkörünk folyamatos bővülésének. legnagyobb értékünk a „Hosszútávfutás” képessége, miszerint elszántak és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy partnereink folyamatosan megbízható, kényelmes és ügyfélközpontú kiszolgálásban részesüljenek. 

Képességeink

Látva a nemzetközi trendeket  csapatunk célkitűzése kialakítani Magyarországon egy rugalmas, jól működő, teljes egészében az ügyfelek igényeinek megfelelő bérautós szolgáltatást, így kiegészítve a cég már jól bejáratott flottakezelő tevékenységét. Partnereink igényeit szem előtt tartva elindítottuk „Napi Bérautós” szolgáltatásunkat, amelyben kedvező áron, a megszokott kiszolgálási minőségben, rövid- és középtávon is bérelhetőek - különböző kategóriákban - autóink. Szolgáltatásunkkal budapesti és kecskeméti központtal és országos lefedettséggel állunk szerződéses Partnereink rendelkezésére.

Bérautó kínálatunk a legkisebbtől a prémium kategóriáig/tárgyalóbuszig képes az igényeket kiszolgálni, felvonultatva a Világ legmegbízhatóbb autómárkáit.

Keressen bizalommal

KÉSZ&GO Flotta és Gépjárműkezelő Kft.

6000 Kecskemét, Izsáki út 6.
Telefon: +36 76 515267
Fax: +36 76 515 241
Email: info [at] keszandgo.hu
Web:www.keszandgo.hu

Szerviz
Telefon: +36 76 515245
Fax: +36 76 515241
Email: szerviz [at] keszandgo.hu