KÉSZ Románia

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Bemutatkozunk

2001 a KÉSZ történetében meghatározó év volt. Multinacionális külföldi befektetők megbízásait teljesítette a cégcsoport itthon, és megkezdődött a külföldi terjeszkedés is. A KÉSZ Csoport egyik legjelentősebb külföldi fiókirodáját 2001-ben nyitottuk meg Kolozsváron, a Romániában tapasztalható fellendülés, a beruházási kedv erősödése okán. Elsők között tudtunk belépni a piacra és meggyőzni partnereinket, hogy „idegen” országokban is felelősségteljesen, az elvárt minőségben és árszinten tudjuk teljesíteni megbízásaikat. Romániai csapatunk az első időszakban tervezési munkákat vállalt, illetve a KÉSZ Csoport acélszerkezet gyárában készült épületszerkezeteket értékesítette és szerelte. Ahogy a befektetői tendenciák változtak, a cégcsoport romániai fejlődése is felgyorsult, köszönhetően a magyarországi anyavállalat hátterének, szakmai támogatásának.

A KÉSZ romániai fiókirodája ma generálkivitelezőként teljes körű szolgáltatást nyújt a magasépítés területén. Mint fővállalkozó számos referenciával rendelkezik az ipari létesítmények terén: gyártócsarnokok, raktárak, üzemek, kereskedelmi épületek komplex kivitelezési munkálatait végezték már el munkatársai. A cég nagy gyakorlatra tett szert az ipari acélszerkezetek, berendezések szerelésében, komplett technológiák megvalósításában. Az elmúlt évek tapasztalatai és munkái azt bizonyították, hogy csak úgy, mint az anyavállalat, a romániai csapat is képes az épülettípusok legszélesebb vertikumát megépíteni. Beleértve bevásárlóközpontokat, középületeket, tornacsarnokokat, egészségügyi épületeket, sőt wellness központokat is egyaránt. Jelenleg romániai fiókirodánk kivitelezésében épül a Nymphaea Termál Wellness Központ Nagyváradon. Egy 6 épületből és 7 kültéri medencéből álló komplexumot valósítunk meg, amely nemzetközi úszó- és műugró versenyek megrendezésére is alkalmas lesz.

KÉSZ Románia
Keressen bizalommal

KÉSZ Építő Zrt. fióktelepe Kolozsváron
400495 Cluj Napoca, Calea Turzii nr. 178K

Romania
Telefon: +40-364-080136
Fax: +40-264-443269
E-mail: kesz [at] kesz.ro