KÉSZ Szerbia

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Bemutatkozunk

A KÉSZ szerbiai leányvállalata 2009-ben alakult meg KESZ d.o.o. Beograd néven. Az anyavállalat már korábban rendelkezett referenciákkal a régióban, jeleskedett a horgosi határátkelő kivitelezésében, egy belgrádi autószalon megvalósításában, valamint kivitelezett papírgyárat Horvátországban.

A piac alakulása és cégcsoportunk folyamatos fejlődése lehetővé tette, hogy 2009-ben megalapításra kerüljön a KÉSZ szerbiai leányvállalata. Egyértelmű cél volt, hogy a Magyarországon szerzett szakmai tapasztalatokat és tudást átörökítsük a szerbiai piacra, biztosítva ezzel a minőségi munkavégzést nemzetközi partnereink számára.

A KÉSZ Szerbia nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező projektmenedzsment csapata az építőipar teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt partnereinek. Különös figyelmet és jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy a cégcsoport szinten megszerzett tudás minden kollégánk és projektünk számára elérhető legyen, országtól és ágazattól függetlenül.

Keressen bizalommal

KESZ d.o.o.
11000 Beograd, Kneza Aleksandra Karađorževića Boulevard no.23
+381(0)11 367 4077