KÉSZ Ukrajna

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Bemutatkozunk

KÉSZ Csoport Ukrajnában 2002-ben alapította meg az első ukrajnai leányvállalatát. Majd az ukrán piacon a legelső külföldi cégek között vásároltunk gyár-ingatlant: 2002-ben, Kalusban megvettünk egy 24.000 m2 vasbeton-előregyártó üzemet. A gyár működtetésére két másik magyar céggel (ASA Kft., Ferrobeton Zrt.) közösen létrehoztuk a 3 Beton Kft.-t, és még a vásárlás évében elvégeztük a gyár felújítását, korszerűsítését.

2003-ban a KÉSZ elkezdett terjeszkedni az ukrajnai piacon is: tulajdonosa lett a Krím-félszigeten, Alustában található Origo Hotelnek, amelyet ugyanabban az évben fel is újított. Ezzel a befektetéssel a KÉSZ bekapcsolódott az idegenforgalomba Ukrajna a Fekete-tengeri üdülőövezetében.

Kijevben alakult meg a KÉSZ Csoport második ukrajnai leányvállalata, a KÉSZ-UA Holding, amelynek fő profilja a generálkivitelezés. Új cégünk gyorsan fejlődött, és hamarosan jelentős projekteket nyertünk el az építési piacon. A projektek szerelési munkálatainak elvégzésére saját szerelőcéget alapítottunk KÉSZ Montage néven.

Mára a KÉSZ ukrajnai leányvállalata, a KÉSZ-UA Holding generálkivitelezőként az ukrajnai építőipari piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Visszatérő ügyfeleink és márkáik mind a KÉSZ-UA Holding eredményeit, a cég organikus növekedését, mind a szolgáltatások változatlan, jó minőségét fémjelzik.

Keressen bizalommal

KÉSZ UA
Ukraine
04655 Kiev, 20-B Moskovskiy Avenue, Floor 9
Tel: +38 044 537 0912
Fax: +38 044 586 4941
E-mail: kesz [at] kesz.ua