Élelmiszerkereskedelem

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Bemutatkozunk

A Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetség Zrt. elsődleges célkitűzése, hogy kapocsként szolgáljon a kiváló minőséget képviselő kézműves, bio és funkcionális termékeket gyártó magyar kistermelők, és a magas életminőséget választó, egészséges ételeket fogyasztó vásárlók között. Folyamatosan bővülő, immáron több mint 200 fős termelői körrel (kistermelők, őstermelők, családi vállalkozások a hazai természeti és kulturális értéket jelentő és teremtő piaci szegmens) és közel 1000 darabos terméklistával igyekszünk közelebb hozni a hazai és külföldi vásárlókhoz az egyedi technológiával és gondos kezek munkájával készült portékákat, melyek mellőzik minden negatív tulajdonságát az ipari gyártásban készült áruházi tömegtermékeknek. A minőség mellett kiemelt szerepet kap az egészség, ezért kifejezetten támogatjuk a mesterséges adalékanyagoktól mentes élelmiszerek előállítását. Külön figyelmet fordítunk a vegyszermentes, legmodernebb technológiával készített és termesztett bio termékekre, melyek elkészítése szigorúan ellenőrzött módon, ellenőrzött körülmények között, ellenőrzött folyamat mentén történik, ezáltal szinte érintetlenül kerül az Önök asztalára.

Küldetésünk

Azért hoztuk létre a Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetséget (MIKSZ Zrt.), hogy a minőségi magyar élelmiszerek támogatásával nemzetközileg is ismertté tegyük hazánk gasztronómiáját. Hiszünk benne, hogy munkánkkal mind lelkünk, mind egészségünk, mind pedig nemzeti értékeink és gazdaságunk jobbá tételéhez hozzájárulhatunk, élelmiszereinken keresztül pedig az egész világ számára ízelítőt adhatunk kultúránkból.

Keressen bizalommal

Cím: 1095 Budapest, Mester u. 87.
Telefon: +36 1 476 6511
Email: info [at] mikszcsoport.hu