Hajóflotta-üzemeltetés

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Bemutatkozunk

A 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező MA-HARD Vízépítő Kft. 2011-től lépésről lépésre mentette meg és vette át üzemeltetésre az elmúlt évtizedek magyarországi vízépítésében meghatározó szerepet játszó úszó munkaeszközöket, így mára térségünk legkomplexebb vízépítő flottáját üzemelteti.

Mind technikai, mind emberi erőforrásaink alkalmassá teszik jelenleg 45 főt foglalkoztató társaságunkat arra, hogy rövid időn belül a magyar vízépítő piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Az eltelt idő rövidsége bizonyította számunkra, hogy a vízépítésnek nem csak múltja, hanem jövője is van régiónkban, hiszen számos feladat elvégzése csak a gépparkunkat alkotó speciális vízépítési eszközök alkalmazásával volt lehetséges, vagy gazdaságosan kivitelezhető.

Célunk egy új „hajós nemzedék kinevelése”, melyhez elkötelezettségünk mellett a hazai hajózás virágkorában szakemberré vált hajós- és vízépítő kollégáink biztosítják a garanciát, akik tudásukat és tapasztalatukat továbbadva dolgoznak azon, hogy a szakma szépsége és kihívásai iránt fogékony fiatalok mihamarabb felnőjenek a mai kor feladatai által támasztott kihívásokhoz.

Keressen bizalommal

MA-HARD Vízépítő Kft.
1095 Budapest, Mester utca 87.
Tel.: (76) 515 816
E-mail: info [at] mahard.hu