KÉSZ Holding

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
2017. március 31.
Romániai fióktelepünk egy újabb nagy projektet zárt le kimagasló teljesítménnyel: alig 10 hónap alatt építették fel a bákói Penny logisztikai központot!
2017. március 8.
A mai napon élőben lehet követni a Magasépítés Konferenciát, melyen az iparág jelenét és jövőjét meghatározó változások, elvárások és kihívások kerülnek bemutatásra.
2017. március 7.
Most már nem csak a Műegyetem falai között keressük leendő munkatársainkat, hanem a HVG Állábörzén is a Papp László Sportarénában! Március 8-9. között közel negyven nyitott pozícióval várunk minden érdeklődőt KÉSZ-es standnál!
2017. március 1.
Hozzálátott a KÉSZ Építő Zrt. a Liszt Ferenc repülőtér 2B Termináljához csatlakozó új móló építéséhez. A Budapest Airport teljes egészében saját finanszírozásában épülő új utasmóló várhatóan másfél éven belül készül el és több mint 10 ezer négyzetméterrel növeli a 2. Terminál utasforgalmi területét.
2017. február 1.
Befejeztük az M4-es metróberuházáshoz kapcsolódó negyedik, utolsó P+R parkoló építési munkálatait Kelenföldön, így ma délben megnyílt 500 férőhellyel már összesen közel 1500 új parkolóhely áll az autósok rendelkezésére.
2016. december 9.
Kevesebb, mint egy hónap múlva elkezdődnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. terminálhoz tartozó B utasmóló építési munkálatai, amelyekkel a repülőtér üzemeltetője a KÉSZ Építő Zrt-t bízta meg. Az összesen több mint 6 milliárd forintos beruházásról szóló megállapodást a héten írták alá és ez azt jelenti, hogy hat évvel a SkyCourt befejezése után a KÉSZ folytathatja a terminál további kiépítését. Az építmény acélszerkezetét a KÉSZ Ipari Gyártó kft. gyártja és szereli össze.
2016. december 1.
a KÉSZ I. Rotary Gumikacsa Verseny során összegyűlt adományokból megvásárolt gyógyászati eszközök a tegnapi nap során - 2016.11.30 - átadásra kerültek a Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztálya részére. Az átvevő, Dr. Kovács Tamás osztályvezető egyetemi adjunktus volt, aki köszönetét fejezte ki mind a rendezvény szervezőinek, mint pedig a szponzoroknak.
2016. november 17.
Átadtuk a Pápán a C-17-esek új hangárját
2016. november 15.
A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt., az Országgyűlés Hivatala, Közti Zrt., Óbuda-Újlak Zrt. közös pályázata, a Kossuth tér rekonstrukciója III. nagydíjat és szakmai közönségdíjat nyert a XVIII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton.
2016. november 14.
Elkezdtük a Penny Market harmadik logisztikai központjának az építését

Oldalak