KÉSZ Holding

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
2017. július 10.
Hiányszakmákhoz nyújt tanulási lehetőséget a KÉSZ Csoport
2017. június 15.
Idén 155 vitorlásversenyt és nyolc nagyszabású regattát rendez Magyarország. A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) és a Magyar Szörf Szövetség (MSZSZ) keddi közös sajtótájékoztatóján elhangzott, a magyar vitorlázók sikeres szereplése, a kiválóan képzett rendezők és versenybírók teszik lehetővé, hogy Magyarország egyre több nemzetközi viadalra pályázzon.
2017. június 10.
Kategóriájának legjobbja lett Bereznay Tamás külföldieknek szánt könyve, cégcsoportunk stratégiai partnere, a BOOOK Kiadó gondozásában megjelent ’Hungarian Dessert Book’ című munka, amelynek már a szűkített listába való bekerülése is megtiszteltetés volt, ám a különleges szakácskönyv többek között a nagyon erős skandináv piacot utasította maga mögé a rangos nemzetközi versenyen.
2017. június 1.
Kiváló munkásságukért Vedres-díjat vettek át hárman az építők napján rendezett tizedik nemzetközi építésügyi konferencián Szegeden.
2017. március 31.
Romániai fióktelepünk egy újabb nagy projektet zárt le kimagasló teljesítménnyel: alig 10 hónap alatt építették fel a bákói Penny logisztikai központot!
2017. március 8.
A mai napon élőben lehet követni a Magasépítés Konferenciát, melyen az iparág jelenét és jövőjét meghatározó változások, elvárások és kihívások kerülnek bemutatásra.
2017. március 7.
Most már nem csak a Műegyetem falai között keressük leendő munkatársainkat, hanem a HVG Állábörzén is a Papp László Sportarénában! Március 8-9. között közel negyven nyitott pozícióval várunk minden érdeklődőt KÉSZ-es standnál!
2017. március 1.
Hozzálátott a KÉSZ Építő Zrt. a Liszt Ferenc repülőtér 2B Termináljához csatlakozó új móló építéséhez. A Budapest Airport teljes egészében saját finanszírozásában épülő új utasmóló várhatóan másfél éven belül készül el és több mint 10 ezer négyzetméterrel növeli a 2. Terminál utasforgalmi területét.
2017. február 1.
Befejeztük az M4-es metróberuházáshoz kapcsolódó negyedik, utolsó P+R parkoló építési munkálatait Kelenföldön, így ma délben megnyílt 500 férőhellyel már összesen közel 1500 új parkolóhely áll az autósok rendelkezésére.
2016. december 9.
Kevesebb, mint egy hónap múlva elkezdődnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. terminálhoz tartozó B utasmóló építési munkálatai, amelyekkel a repülőtér üzemeltetője a KÉSZ Építő Zrt-t bízta meg. Az összesen több mint 6 milliárd forintos beruházásról szóló megállapodást a héten írták alá és ez azt jelenti, hogy hat évvel a SkyCourt befejezése után a KÉSZ folytathatja a terminál további kiépítését. Az építmény acélszerkezetét a KÉSZ Ipari Gyártó kft. gyártja és szereli össze.

Oldalak