KÉSZ Holding

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
2017. szeptember 5.
20 éve nem volt ilyen jelentős szörfös esemény itthon.
2017. szeptember 1.
A szörfösök Ferihegyre látogattak
2017. augusztus 28.
Több mint 22 ország szörfversenyzője méreti meg magát Balatonfüreden szeptember 4-9. között a Raceboard & DII szörf EB-n. Aloha! :)
2017. július 10.
Hiányszakmákhoz nyújt tanulási lehetőséget a KÉSZ Csoport
2017. június 15.
Idén 155 vitorlásversenyt és nyolc nagyszabású regattát rendez Magyarország. A Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) és a Magyar Szörf Szövetség (MSZSZ) keddi közös sajtótájékoztatóján elhangzott, a magyar vitorlázók sikeres szereplése, a kiválóan képzett rendezők és versenybírók teszik lehetővé, hogy Magyarország egyre több nemzetközi viadalra pályázzon.
2017. június 10.
Kategóriájának legjobbja lett Bereznay Tamás külföldieknek szánt könyve, cégcsoportunk stratégiai partnere, a BOOOK Kiadó gondozásában megjelent ’Hungarian Dessert Book’ című munka, amelynek már a szűkített listába való bekerülése is megtiszteltetés volt, ám a különleges szakácskönyv többek között a nagyon erős skandináv piacot utasította maga mögé a rangos nemzetközi versenyen.
2017. június 1.
Kiváló munkásságukért Vedres-díjat vettek át hárman az építők napján rendezett tizedik nemzetközi építésügyi konferencián Szegeden.
2017. március 31.
Romániai fióktelepünk egy újabb nagy projektet zárt le kimagasló teljesítménnyel: alig 10 hónap alatt építették fel a bákói Penny logisztikai központot!
2017. március 8.
A mai napon élőben lehet követni a Magasépítés Konferenciát, melyen az iparág jelenét és jövőjét meghatározó változások, elvárások és kihívások kerülnek bemutatásra.
2017. március 7.
Most már nem csak a Műegyetem falai között keressük leendő munkatársainkat, hanem a HVG Állábörzén is a Papp László Sportarénában! Március 8-9. között közel negyven nyitott pozícióval várunk minden érdeklődőt KÉSZ-es standnál!

Oldalak