KÉSZ Holding

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
2017. február 1.
Befejeztük az M4-es metróberuházáshoz kapcsolódó negyedik, utolsó P+R parkoló építési munkálatait Kelenföldön, így ma délben megnyílt 500 férőhellyel már összesen közel 1500 új parkolóhely áll az autósok rendelkezésére.
2016. december 9.
Kevesebb, mint egy hónap múlva elkezdődnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. terminálhoz tartozó B utasmóló építési munkálatai, amelyekkel a repülőtér üzemeltetője a KÉSZ Építő Zrt-t bízta meg. Az összesen több mint 6 milliárd forintos beruházásról szóló megállapodást a héten írták alá és ez azt jelenti, hogy hat évvel a SkyCourt befejezése után a KÉSZ folytathatja a terminál további kiépítését. Az építmény acélszerkezetét a KÉSZ Ipari Gyártó kft. gyártja és szereli össze.
2016. december 1.
a KÉSZ I. Rotary Gumikacsa Verseny során összegyűlt adományokból megvásárolt gyógyászati eszközök a tegnapi nap során - 2016.11.30 - átadásra kerültek a Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztálya részére. Az átvevő, Dr. Kovács Tamás osztályvezető egyetemi adjunktus volt, aki köszönetét fejezte ki mind a rendezvény szervezőinek, mint pedig a szponzoroknak.
2016. november 17.
Átadtuk a Pápán a C-17-esek új hangárját
2016. november 15.
A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt., az Országgyűlés Hivatala, Közti Zrt., Óbuda-Újlak Zrt. közös pályázata, a Kossuth tér rekonstrukciója III. nagydíjat és szakmai közönségdíjat nyert a XVIII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton.
2016. november 14.
Elkezdtük a Penny Market harmadik logisztikai központjának az építését
2016. november 11.
Idén XXIII. alkalommal hozta nyilvánosságra a Román Kereskedelmi és Iparkamara a legeredményesebb romániai cégek rangsorát. A rangsorban lévő helyezést több kritérium is befolyásolta: a cég 2015-ös év tevékenysége, gazdasági teljesítménye és eredménye, a vállalkozói szellem, az innováció és az abba való beruházási bátorság, továbbá a etikus vállalkozói magatartás.
2016. október 13.
A KÉSZ Románia építette a Kärcher új komplexumát
2016. szeptember 6.
A Nemzet Főtere újabb elismerésben részesült
2016. augusztus 30.
Hagyományos adománygyűjtő rendezvénnyel bővíti tovább profilját cégcsoportunk által támogatott Rotary Club: jótékonysági gumikacsa versennyel gyűjtenek adományt az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermeksebészeti Osztályának.

Oldalak