Rekordidő alatt építettük meg az új Penny logisztikai központot Romániában

Figyelmeztető üzenet

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
2017. március 31.
Romániai fióktelepünk egy újabb nagy projektet zárt le kimagasló teljesítménnyel: alig 10 hónap alatt építették fel a bákói Penny logisztikai központot!

Március 30-án ünnepélyes keretek között adták át a 20.000 négyzetméter alapterületű épületet, mely egy 80.000 négyzetméteres területen fekszik. A megrendelő az alábbiakat nyilatkozta a kivitelezéssel kapcsolatban: 
“ A 7 hónap rekord kivitelezési idő, ha figyelembe vesszük, hogy a 10 hónapból 1 hónapot esett az eső és 2 hónapot kemény tél volt”.
Hozzátette, hogy összehasonlításképpen, egy kisebb, átlagos Penny üzlet kivitelezési ideje majdnem 5 hónap szokott lenni.

A megrendelő, legnagyobb örömünkre nagyon meg volt elégedve a romániai csapattal, és ennek többször hangot adott, illetve a referencia igazolásban “kiváló” minősítéssel végeztünk. 

Albu István, a romániai fióktelepünk Technikai Igazgatója elmondta: a megrendelőben is egy igazi jó partnerre találtak, és csak úgy épülhetett meg ez a létesítmény ilyen rövid idő alatt, hogy a megrendelő mellett a teljes műszaki csapatnak is mindvégig egy és ugyanaz volt a célja. Megemlítette, hogy bármikor, bárhol, más országban is szívesen lennénk partnerei a Rewe csopornak.