Átadtuk a Hankook Ház új épületszárnyát Rácalmáson

2016. július 08.

Közel egy éves munkáját zárta le a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. a Dunaújváros melletti Rácalmáson: száznegyvennégy kétszemélyes lakóegységgel bővült a Hankook Ház, továbbá sportpályákat, öltözőket, grillező helyet is kialakítottak a tizenkétezer négyzetméteres kertben. 

A Hankook még öt évvel ezelőtt adta át a dolgozóink a szállót, amely 254 darab kétszemélyes szobából állt. Ehhez csatlakozott az aktuális bővítés, mely egy négyemeletes épületszárnyat jelentett. A cél az volt, hogy nyolcszáz munkavállalójuknak tudjanak modern, környezettudatos szállást biztosítani. A szobák fejenként 24 négyzetméteresek, külön konyhával és tisztálkodó helyiséggel. A közös használatú szobákon kívül közösségi terek kialakítására is nagy hangsúlyt fektetett a megbízónk: konditerem, billiárdasztal, csocsó, sőt, még saját élelmiszer bolt is a dolgozók rendelkezésére áll.
 
- Öt év telt el azóta, hogy megnyílt a Hankook ház első épülete. Most újabb szálláshelyekkel, rekreációs központtal, sportpályákkal bővítettük a helyet. Hosszú utat jártunk be ez idő alatt. Befejeztük a gyár második és harmadik ütemét, így a termelési kapacitás naponta több mint ötvenezer abroncs– mondta Lee Sang Il, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója az ünnepségen.