Családbarát munkahely az Építő

2015. május 19.

A KÉSZ Építő Zrt. vezetősége mindig is nagyon fontosnak tartotta, hogy segítsen munkavállalóinak összeegyeztetni a munkát és a magánéletet. A családbarát intézkedések kiterjesztése érdekében a nyári szünidő alatt vállalati szervezésű gyermekfelügyelet biztosításával, gyermektáboroztatással kívánják támogatni kisgyermekes kollégáinkat. A cél megvalósításához szükséges, vissza nem térítendő támogatási összeget pályázaton nyerték el.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyek támogatása, melyek elősegítik a munka és a magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A pályázat segítséget kíván nyújtani az élet két kiemelt fontosságú területén: a családi élet és az alkotó munka minél finomabb összehangolásában. A családi élet és a munkahelyi feladatok összeegyeztetése alapvető érdeke a munkaadóknak, hiszen kiegyensúlyozott munkaerővel jóval hatékonyabban lehet dolgozni; valamint a munkavállalóknak is, mivel családi életük és munkájuk harmonikusabbá, életük kiegyensúlyozottabbá válik.

A pályázat nyerteseként a KÉSZ Építő Zrt. jogosult a „Családbarát Munkahely” cím használatára.  A plakettet budapesti irodaházunk 3. emeletén, a lifttel szemben tekinthetitek meg.

Ezúton is gratulálunk a kezdeményezéshez, és sok sikert kívánunk a megvalósításhoz!