Kantó Imre Lechner Ödön díjas lett

2017. november 28.

2017-ben Kantó Imre kollégánk is az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetség által minden évben odaítélt, az ágazat legrangosabb elismerésének számító Lechner Ödön díj szakmai díjazottai között szerepel. A díj a hagyományoknak megfelelően, az ÉVOSZ ünnepélyes évzáró közgyűlésén került átadásra.

Imre 2002 óta erősíti a KÉSZ csapatát létesítményfelelősként. Az elmúlt években olyan stratégiai projektekben vett részt, mint a kecskeméti Mercedes lakkozó üzem, a szintén kecskeméti SMP lökhárító gyár vagy a tiszaújvárosi TVK butadién üzem létrehozása. Munkássága során szakmai tudásával, problémamegoldó gondolkodásmódjával mindig példát mutatott a fiatalabb kollégáknak, szakembereknek. További munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Az arany kitűző éremmel és oklevéllel járó Lechner Ödön díjat 1994 óta ítélik oda a kivitelező építési vállalkozásokban, illetve az építőipar bármely területén dolgozó szakembereknek, akik az ÉVOSZ tagszervezetein belül kimagasló munkát végeztek az elmúlt években.

Az évzáró ünnepi közgyűlését Koji László, az ÉVOSZ elnöke nyitotta meg, ezt követően Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke és Dr. Makai Martina, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára mondott beszédet.

A közgyűlésen a Lechner Ödön díj mellett többek között kiosztották az Építőipari Nívódíjakat és a Sándy Gyula díjat is. Minden díjazottnak gratulálunk!