Kecskeméten kiemelkedik az IQ

2015. szeptember 17.

Kecskemét legújabb ipari innovációs központja, az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ elérte legmagasabb pontját. 

Örömmel értesítünk titeket, hogy elérte legmagasabb pontját Kecskemét legújabb ipari innovációs központja, az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ! Ebből az alkalomból tegnap délután hivatalos zöldág ünnepséget tartottunk.

Az Ipari Innovációs Központ bokrétáját Gaál József, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Lénárt Szabolcs, a kedvezményezett IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft. ügyvezetője és Kondorosi Péter, a kivitelező KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. projektigazgatója közösen tűzték fel szerda délután.

Az IQ Kecskemét Ipari Innovációs Központ tevékenységével egy ötlet megszületésétől egészen a piacra vitelig képes támogatni az innovációs beruházásokat. A projekt több, egymáshoz szervesen kapcsolódó projektelemből épül fel. A kialakításra kerülő épületegyüttes új egysége az innovációs központ szellemi feladatainak, oktatási és szolgáltató egységeinek ad helyet. A beruházás környezete is jelképezi a központ céljait, hiszen üzleti, oktatási és technológiai környezetben épül, a Kecskeméti Főiskola, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont, valamint a KÉSZ Ipari Gyártó Kft. által határolt területen.