Már áll az új gyártóüzem

2015. október 15.

A KÉSZ Építő Zrt. nyerte az Eagle Ottawa szolnoki üzemének kivitelezési munkálatait.  Az új létesítményben helyet kap a szabászat, míg a régiben a bőrfestő részleg marad csak.

A KÉSZ Építő Zrt. látja el az Eagle Ottawa szolnoki üzemének kivitelezési munkálatait.  Az új létesítményben helyet kap a szabászat – várhatóan idén már termelnek benne –, míg a régiben a bőrfestő részleg marad csak. Október 13-án, kedden John Staines, operatív igazgató, Juhász Zoltán, az új gyártócsarnok vezetője, Szopkó Zsolt műszaki igazgató, valamint Szabó István, alpolgármester helyszínbejárással egybekötött sajtótájékoztatóján ismertették az üzem készültségi állapotát.

A már meglévő festőüzemből november második-harmadik hetétől mintegy 1200 dolgozót csoportosítanak át az új szabászati üzembe év végéig, november utolsó heteiben pedig megkezdődik a termelés is.

A 150 éves múltra visszatekintő Eagle Ottawa festett bőrből szabja a vezető autómárkák üléshuzatait, 15 országban 40 partnercéggel áll kapcsolatban, és 95 autótípus beszállítója.