Nívódíjas lett a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

2014. december 11.

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont megkapta az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívódíjat. Az elismerést 1999 óta minden évben olyanoknak ítélik oda, akik munkájukkal nemcsak maradandót alkotnak, hanem javítják az építőipar megítélését is. Idén a Kereskedelmi létesítmény kategóriában a kecskeméti business szálloda generál kivitelezéséért a KÉSZ Csoport lett a díjazott.

Immár 14. alkalommal ítélték oda az ÉVOSZ (Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége) által felkért bírálóbizottság tagjai a Nívódíjat. Az elismeréssel olyan építőipari szereplőket és munkájukat jutalmaznak, akik nemcsak magas minőségben alkotnak maradandót, hanem az építőipar megítélését, becsületét is javítják. Idén a Nívódíjat a Kereskedelmi létesítmény kategóriában a kecskeméti Four Points By Sheraton Hotel és Konferenciaközpont épületét kivitelező KÉSZ Csoportnak ítélték oda.

Pintyőke Marcell a KÉSZ Csoport marketing és kommunikációs igazgatója szerint: "A Four Points by Sheraton márkát Magyarországra bevezető komplexum a KÉSZ, Kecskemét és az ország közös sikere. Büszkék vagyunk, hogy munkánkat ismét elismerték.”

A szálloda sikerét olyan neves elismerések jelzik, mint például a Day Holiday Kft., valamint a Turizmus Trend szakmai Aranynap díja, a „Magyarország legígéretesebb 2013-ban megnyitott szállodája” kategóriában, vagy szállodalánc vendégelégedettségi felmérései, melyeken a kecskeméti komplexum rendszeresen első helyen végez. A díjak sorát gyarapítja a most elnyert Építőipari Nívódíj, mely az iparág egyik legrangosabb hazai kitüntetése.

A hagyományoknak megfelelően a tanúsítványok átadására 2014. december 11-én, az ÉVOSZ évzáró tanácskozásán kerül sor. A díjat megtestesítő réztáblát pedig 2015. március 15-e után helyezik ki az épületben.