Óriási szakmai elismerések a KÉSZ Csoport számára az idei Marketing Summit Hungary-n

2022. szeptember 15.

Szeptember 15-én a hazai marketing szakma első számú csúcstalálkozóján, a Marketing Summit Hungary-n vett részt cégcsoportunk marketing csapata, nem csak vendégként, hanem marketing és vállalati kommunikációs igazgatónk, Metykó Tibor képviseletében előadóként is.

Ráadásul saját KÉSZ Csoportos standdal is jelen voltunk, ahol többek között egy igazán menő léghoki asztallal is felkeltettük a mintegy 1200 látogató figyelmét: rengetegen játszottak velünk és érdeklődtek a vállalatcsoport iránt a nap során.

A Marketing Summit a szakmai beszélgetéseken és előadásokon túl a kapcsolatépítésről, és a marketing szakma legkiemelkedőbb szakembereinek elismeréséről is szólt. 

Különösen nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a TOP 50 legsikeresebb marketingkommunikációs döntéshozók rangsorában Metykó Tibor egymás után a második évben kapott helyet: az előkelő 22. helyre rangsorolta a szakmai zsűri. Herenyik Györgyi, szegmens marketing vezetőnk pedig a 14. helyet foglalja el a Signature40 névre hallgató listán, amely a legsikeresebb brand-és trade marketing menedzsereket díjazta idén. 

A TOP 50 marketingkommunikációs vezető listája:

A Signature40 listája pedig az alábbi linken érhető el: https://www.signature40.hu/signature2022 

Szívből gratulálunk mindenkinek!