Rekordidő alatt építettük meg az új Penny logisztikai központot Romániában

2017. március 31.

Romániai fióktelepünk egy újabb nagy projektet zárt le kimagasló teljesítménnyel: alig 10 hónap alatt építették fel a bákói Penny logisztikai központot!

Március 30-án ünnepélyes keretek között adták át a 20.000 négyzetméter alapterületű épületet, mely egy 80.000 négyzetméteres területen fekszik. A megrendelő az alábbiakat nyilatkozta a kivitelezéssel kapcsolatban: 
“ A 7 hónap rekord kivitelezési idő, ha figyelembe vesszük, hogy a 10 hónapból 1 hónapot esett az eső és 2 hónapot kemény tél volt”.
Hozzátette, hogy összehasonlításképpen, egy kisebb, átlagos Penny üzlet kivitelezési ideje majdnem 5 hónap szokott lenni.

A megrendelő, legnagyobb örömünkre nagyon meg volt elégedve a romániai csapattal, és ennek többször hangot adott, illetve a referencia igazolásban “kiváló” minősítéssel végeztünk. 

Albu István, a romániai fióktelepünk Technikai Igazgatója elmondta: a megrendelőben is egy igazi jó partnerre találtak, és csak úgy épülhetett meg ez a létesítmény ilyen rövid idő alatt, hogy a megrendelő mellett a teljes műszaki csapatnak is mindvégig egy és ugyanaz volt a célja. Megemlítette, hogy bármikor, bárhol, más országban is szívesen lennénk partnerei a Rewe csopornak.