Romániában is élvonalba került a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.

2015. október 21.

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. kolozsvári fióktelepe előkelő helyet foglal el a romániai építőipari generál vállalkozók TOP 100-as listáján.

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. kolozsvári fióktelepe a 12. helyezést érte el a romániai építőipari generál vállalkozók TOP 100-as listáján. Ez azért is kiemelkedő eredmény, mivel a tavalyi listán a 22. helyen álltunk. A 2015-ös, frissen megjelent kiadványt a román építőipari monitorozásban piacvezető cég, az IBC Focus állította össze.

Ami érdekes a TOP 100-as listában, hogy a mély- és a magasépítést nem tárgyalja külön. Ebben az olvasatban a 12. hely még értékesebb, mivel ha külön tárgyalnák csak a magasépítést, akkor nagyjából a hetedik helyet is elfoglalhatta volna cégünk.

További érdekes statisztikai adatok a felmérésből, amelyek a csapat hatékonyságát hangsúlyozzák:

  1. Az egy alkalmazottra visszaosztott bevétel szerinti listán a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. kolozsvári fióktelepe az országos ranglistán a 3. helyezést foglalja el.
  2. Az egy alkalmazottra visszaosztott profit szerinti listán a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. kolozsvári fióktelepe az országos ranglistán az 5. helyezést foglalja el.

A TOP 100 12. helyezéssel járó diploma itt tekinthető meg.

Gratulálunk a szép eredményekhez és további sikereket kívánunk!