Tiszta kéz program

Tisztelt Partnerünk, Munkatársunk!
 
A KÉSZ Csoport megalapítása óta elhivatottan küzd az üzleti etikának megfelelő, jogszerű és tisztességes normák mellett. Ezeket az elveket képviseli Magyarországon és minden olyan külföldi országban, ahol a KÉSZ Csoport bármilyen formában jelen van. A Tiszta – kéz program lehetőséget ad a KÉSZ Csoport partnerei és saját alkalmazottai számára, hogy a cégcsoportnál történt, vagy történő visszaélés, vagy vesztegetés gyanús tevékenységeket olyan fórumon rögzítse, mely a bejelentéseket megfelelő módon kezeli, és kivétel nélkül kivizsgálja. 
 
Amennyiben bármiféle észrevétele lenne az üzleti magatartásunkkal kapcsolatban, kérem jelezze felénk bizalommal. A Tiszta – kéz program a bejelentő számára biztosítja a teljes anonimitást, valamint a személyiségi jogok védelmét. Amennyiben a bejelentett panasz vizsgálatát követően, a KÉSZ Csoport Etikai és Viselkedési Szabályzatát sértő cselekedet bebizonyosodik, a KÉSZ Csoport az elkövetővel szemben a zéró tolerancia elvét szigorúan követve jár el.

A személyiségi jogok biztosítása minden körülmények között elsőbbséget élvez az alkalmazott vizsgálati módszerekben, és a nyilvánosság tájékoztatásakor. A vizsgálat ideje alatt a cselekménnyel kapcsolatban az érintett egyéntől, képviselőjétől vagy bármely más személytől érkező összes adat, információ a biztonsági vezetőhöz kerül továbbításra, aki a vizsgálattal kapcsolatban az eljárási időszakban információt nem hoz nyilvánosságra.  
 
Amennyiben Ön úgy véli, hogy Társaságaink tevékenységeivel, munkatársaink magatartásával kapcsolatban megalapozott információkat kíván Társaságunk tudtára hozni, kérem a megadott elérhetőségen jelezze ezt felém.
 
A KÉSZ Csoport kivétel nélkül valamennyi bejelentést a biztonsági vezető közremőködésével kivizsgál, melyről tájékoztatja Önt a kivizsgálás lezárását követően.

Bejelentéseit közvetlenül az alábbi űrlap kitöltésével teheti meg.

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Varga Mihály
KÉSZ Holding Zrt.
Elnök